U bent niet ingelogd. Alleen openbare nieuwsitems worden getoond.

Afhangbord 2.0

Sinds 28-11-2017 is er een nieuw afhangbord op de club geplaatst in de winterkantine. Hieronder vindt u de procedure voor het afhangen:1 - Klik op "Start"2 - Klik op "Baan Afhangen"3 - Haal je lidsmaatschapspas door de lezer4 - Klik op "+ Speler" en haal de volgende pas door de lezer. Herhaal dit voor alle spelers. >>

Klik hier voor het hele bericht.

Status banen

 Smashcourt
 Gravel
Wil je weten of de baan nog open gaat? Kijk dan om ca. 18:00 naar de status. Ook wanneer de status "OPEN" is, mag er op banen waar sneeuw ligt NIET getennist worden. Het kan dus zijn dat niet alle banen beschikbaar zijn.


 Brinkenhalte 10, 7812HX EMMEN
 clubhuis: +31(0)591 630 002
 kijk hier voor adressen


Lidmaatschap

Een lidmaatschapsjaar van TC Bargeres loopt van 1 januari t/m 31 december. Beƫindiging van het lidmaatschap met ingang van het volgende jaar moet voor 1 december gemeld worden bij de ledenadministratie. Hebben wij geen afmelding gehad per 1 december, dan gaat het lidmaatschap automatisch door voor een volgend vol jaar. U bent dan ook de volledige contributie verschuldigd aan TC Bargeres en zal in de meeste gevallen automatisch van uw rekening worden afgeschreven.

Recente Tweets