Over Tennisclub Bargeres

Tennisclub Bargeres, de grootste in Drenthe, is een gezellige en actieve tennisvereniging. Sporten met plezier, daar draait het bij ons om. Liefhebbers van alle speelsterktes en van alle leeftijden zijn welkom bij onze club. Bij TCB spelen we recreatief, maar ook prestatief tennis wordt actief gepromoot bij onze club. TCB heeft dan ook een groot aantal landelijke en regionale competitieteams.Afhangen weer alleen op de club!

Inmiddels hebben we als bestuur besloten om de proef met afhangen via de App op te schorten. Vanaf woensdag (21-4-2021) kan er niet meer via de App worden afgehangen. Er zijn heel veel klachten (en ook een paar positieve reactie's) binnengekomen.

We zeggen opschorten, want we hebben het indertijd ingevoerd om er voor te zorgen dat er geen grote hoeveelheden mensen tegelijk staan te wachten op hun gereserveerde baan. Als blijkt dat het risico van samenscholen te groot wordt zullen we de situatie opnieuw bekijken. We vragen jullie dan ook om zodra je hebt afgehangen bij je gereserveerde baan in de buurt te gaan staan wachten zodat grote groepen in de buurt van het clubhuis worden vermeden.

593

Sportieve Leden

114

Jeugdleden

93

Enthousiaste vrijwilligers

9

Tennisbanen

7

Dagen per week tennisplezier


Hier vindt je algemene infomatie over onze club en contributie. Ook kun je je direct online als lid aanmelden.
Hier vind je de belangrijkste contactgegevens van onze club en het park
Je bent al lid? Kijk hier voor o.a. de ledenlijst en inschrijven voor evenementen van TCB.