Knltb masters bij TCB op 9 en 10 september

 

Ben jij een tennisser die graag wedstrijden speelt en die het leuk vindt om te singelen? Doe dan mee aan het TennisDirect Circuit! Een initiatief van de KNLTB en TennisDirect om meer mensen te laten ervaren hoe leuk het is om één of meerdere open toernooien te spelen.

 

Zo werkt het

Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkelspel onderdeel van een open toernooi. Iedereen kan meedoen, want het is geschikt voor alle speelsterktes. Voor iedere wedstrijd scoor je punten. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je positie op de ranglijst. Hoe hoger je positie op de ranglijst, des te groter is de kans dat je wordt uitgenodigd voor de TennisDirect Masters, het eindtoernooi van het circuit om zo mee te strijden voor de felbegeerde titel en andere mooie prijzen! 

 

Het toernooicircuit wordt feestelijk afgesloten met de TennisDirect Masters. Alleen spelers die de beste prestaties hebben geleverd tijdens het circuit en de meeste punten hebben behaald in het enkelspel en dus hoog staan op de ranglijst, worden uitgenodigd voor de Masters. De beste 8 spelers per categorie (5/6/7/8) worden geaccepteerd om deel te nemen.

 

De actuele ranglijst vind je hier.