BarJerez, een clubhuis vol gezelligheid !

 

Jerez is het Spaanse woord voor sherry en als je Bar Jerez op de goede manier uitspreekt klinkt het gewoon als bargeres.

 

Wij, als leden van Tennisclub Bargeres, mogen ons gelukkig prijzen met een clubhuis zoals het onze. Regelmatig horen we van gasten: “Goh, wat hebben jullie het hier mooi voor elkaar”. En dan knikken we heftig en staan we te stralen van trots, want die mensen hebben gelijk.

Gastvrij is dan ook het motto waaronder men in het clubgebouw van Tennisclub Bargeres graag zijn mensen ontvangt. En die gastvrijheid wordt handen en voeten gegeven door een aantal vrijwilligers die er voor zorgen dat er avond aan avond en elk weekend enthousiaste mensen achter de bar en in de keuken staan om de klanten te bedienen en om na een druk weekend de boel weer netjes schoon te maken. We hebben het goed voor elkaar met zo’n accommodatie.Het clubhuis is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de leden. Tegen vergoeding van vriendelijke bedragen kan men er een drankje of een hapje nuttigen. Na eerst sportief  bezig geweest te zijn, is het goed toeven aan de bar of op ons gezellige terras. Stel je voor: een zwoele zomeravond, lekker biertje, frisje of wijntje erbij en gezellig nog een poosje kletsen met je tennismaatjes onder het zachte licht van de lampjes van de terrasoverkapping. Lekker toch? En af en toe een feestje of een leuk toernooi om aan deel te nemen of alleen maar om te genieten van de prestaties van andere kanjers. Dat kan ook heel gezellig zijn. En niet te vergeten de tossavond op vrijdag. Leuk om aan mee te doen, maar ook leuk om gewoon eens binnen te lopen voor een praatje en een drankje.

 

Afgesproken is dat we op het terras liever niet roken.
Ook afgesproken is dat we tijdens evenementen, waar jeugd aan mee doet, vóór 14.00 geen alcohol schenken.

Het clubhuis is 's zomers en 's winters op maandag t/m vrijdag geopend vanaf ’s avonds half acht. Een vaste sluitingstijd is er niet, de barvrijwilliger blijt in principe tot 23:00 (als voldoende mensen zijn). Hij of zij kan zelf bepalen of de bar langer open blijft, maar is dit niet verplicht.


Tijdens competitie en toernooien gelden er aangepaste openingstijden.

Contactpersonen

Voorzitter Erik Stel +31 6 55322227 barcommissietcbargeres.nl
Nienke Többen +31 6 52326723
Kantinediensten Berlina van der Molen +31 6 11305045 kantinediensttcbargeres.nl
Benny van der Taelen +31 6 27077033
Erik Poliste +31 6 21330034

Park/Post

Brinkenhalte 10,
7812 HX EMMEN.
0591-630 002
TCB in Google Maps

Ledenadministratie

Mevr. Angelien Hölscher
Pareldreef 5
7828 BE Emmen
ledenadmin@tcbargeres.nl

Bankrelatie

Rabobank
NL03RABO0104436700