De Technische Commissie draagt met haar activiteiten bij aan de verleiding van de tennissport. Sportief wil je meedoen, technisch wil je ontwikkelen en geleverde prestaties wil je meten. Vanzelfsprekend is, dat een ieder dit op eigen niveau doet en naar eigen ambitie.
 

Selectie

Onze tennisclub heeft een groep selectieleden. De veelal jeugdige leden zijn op talent geselecteerd om intensief met hun tennisontwikkeling bezig te zijn. Ze zijn gedreven en gemotiveerd om beter te willen worden. De tennisclub ondersteunt de selectie met een stimuleringsbijdrage. Op individuele basis worden prestatieafspraken gemaakt en beoordeeld.
 

Competitie

Inschrijven met je team voor de competitie. Je wordt ingedeeld en doet mee…. niets is zo vanzelfsprekend. Toch zit er een hele wereld achter je aanmelding en het spelen van de competitie. In een strak vormgegeven agenda van de KNLTB is de VCL met een aantal secondanten drukdoende met opgave van teams, informatieverstrekking aan teamcaptains, bijhouden van (gewijzigde) regelgeving, baanindeling op competitiedagen en huldigingen van de teams.
 

Tennislessen

Tennisles bij de TCB wordt al sinds jaar en dag gegeven door Tennisschool Koning. Van kids tennis tot volwassen tennis volgen groepen clubleden lessen van gedreven en enthousiaste leraren. De Technische commissie voert namens de TCB op periodieke basis gesprekken met de Tennisschool over de actuele samenwerking, ontwikkelingen en de toekomst. Duurzaamheid in samenwerking is het uitgangspunt. Ruud en Johan zijn als adviseur verbonden aan de TC.

 

Tennisprestaties en tennisplezier maken en houden de sport leuk!

Contactpersonen

Voorzitter Bas Overweg +31 6 15277319 tctcbargeres.nl
VCL Marissa van Oenen +31 6 11760966 competitietcbargeres.nl
VCL Martijn Duinkerken 06 15282883 competitietcbargeres.nl
Adviseur Ruud Koning +31 6 23663235

Park/Post

Brinkenhalte 10,
7812 HX EMMEN.
0591-630 002
TCB in Google Maps

Ledenadministratie

Dhr. Rolf van den Beemt
Spechtenveld 3
7827 RH Emmen
ledenadmin@tcbargeres.nl

Bankrelatie

Rabobank
NL03RABO0104436700